Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών – Γυναικών 2014

By
Updated: Φεβρουαρίου 19, 2015
afisa-1

Παρουσιάζουμε την προκήρυξη της ΕΟΞ που αφορά την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών Γυναικών 2014 καθώς και πληροφορίες που αφορούν στη διεξαγωγή του αγώνα αλλά και γενικότερα για την διαμονή στη πόλη των Χανίων. Η οργάνωση και διεξαγωγή έχει ανατεθεί από την ΕΟΞ στην ΑΛΞΧ, πράγμα που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογό μας.

Με την υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων, με αμοιβαία προσπάθεια και συνεργασία, ευελπιστούμε η διοργάνωση αυτή να στεφθεί με επιτυχία και να είναι σημείο αναφοράς στη προσπάθεια μας για την αποκέντρωση του αθλήματος με την ανάθεση αγώνων στη περιφέρεια.

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς

Κύριε Πρόεδρε,

Σχετικά με τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών 2014, στο ξίφος μονομαχίας που θα διεξαχθεί στα Χανιά, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

1. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 3 & 4 Μαΐου 2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων (ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Τηλ. 28210 43188, 28210 54882).

2. Εκπρόσωπος ΕΟΞ: Δημήτριος Κοντός. Εκπρόσωπος ΠΑΣΥΠΚΟ: Δημήτριος Χατζησαράντος. Τεχνική Διεύθυνση Αγώνων: Χάρης Τσολάκης, Δημήτριος Χατζησαράντος, Ιπποκράτης Μανουδάκης.

3. Η Ομοσπονδία θα καταβάλλει σε κάθε αθλητή, αθλήτρια οικονομική ενίσχυση για μία διανυκτέρευση ύψους 30,00 € για όσους θα παίξουν μόνο στα ατομικά και για δύο διανυκτερεύσεις για όσους θα παίξουν ατομικά & ομαδικά, με την προϋπόθεση να καταλάβουν θέσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Ατομικοί αγώνες : Για θέσεις από 1 έως 4 η Ομοσπονδία θα καταβάλλει όλο το ποσό των προδιαγραφών. Για θέσεις από 5 έως 8 η Ομοσπονδία θα καταβάλλει το μισό του ποσού των προδιαγραφών. Ομαδικοί αγώνες: Για θέσεις από 1 έως 3 η Ομοσπονδία θα καταβάλλει όλο το ποσό των προδιαγραφών μέχρι 4 αθλητές, αθλήτριες ανά όπλο και ομάδα. Για θέσεις από 4 έως 6 θα καταβάλλεται το μισό του ποσού των προδιαγραφών μέχρι 4 αθλητές, αθλήτριες ανά όπλο και ομάδα. Για τη συμμετοχή του προπονητή-συνοδού ισχύουν τα ίδια που ισχύουν για τους αθλητές.

ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΑΘΗΝΑ: 50,00 € για κάλυψη εξόδων μετάβασης για κάθε αθλητή, αθλήτρια. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 90,00 € για κάλυψη εξόδων μετάβασης για κάθε αθλητή, αθλήτρια. ΦΛΩΡΙΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ: 100,00 € για κάλυψη εξόδων μετάβασης για κάθε αθλητή, αθλήτρια. ΠΑΤΡΑ: 70,00 € για κάλυψη εξόδων μετάβασης για κάθε αθλητή, αθλήτρια. 4. Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

You must be logged in to post a comment Login